قرنیز به نوار یا باندی گفته می شود  که در محل تلاقی کف با دیوار نصب می گردد. از انواع قرنیزدیوار می توان به مدل های سرامیکی یا سنگی، چوبی، ام دی اف MDF و یا پی وی سی اشاره داشت که همگی پرطرفدار و پرکاربرد هستند. قرنیزها علاوه براینکه درزهای انتهای کفپوش را می پوشاند، فضای داخلی خانه را چه در سالن های بزرگ و چه در اتاق های کوچک، بسیار زیبا و مرتب...

قرنیز به نوار یا باندی گفته می شود  که در محل تلاقی کف با دیوار نصب می گردد. از انواع قرنیزدیوار می توان به مدل های سرامیکی یا سنگی، چوبی، ام دی اف MDF و یا پی وی سی اشاره داشت که همگی پرطرفدار و پرکاربرد هستند. قرنیزها علاوه براینکه درزهای انتهای کفپوش را می پوشاند، فضای داخلی خانه را چه در سالن های بزرگ و چه در اتاق های کوچک، بسیار زیبا و مرتب نشان می دهد.

انواع قرنیز

قرنیز سنگی

این نوع قرنیز عموما در محیطی  به کار میرود که جنس کف از سنگ باشد ، در چنین حالتی باید جنس سنگ به کار رفته در قرنیز با جنس سنگ کف یکی باشد . معمولا ارتفاع قرنیز در این حالت بین ده تا پانزده سانتیمتر می باشد. باید دقت داشت که حتما دیوار با قرنیز همباد باشد و به هیچ عنوان بیرون زده نباشد چرا که هم موجب خاک گیری می شود و هم اضافه کردن اشیا مانند کمد و چسباندن آنها به دیوار را دشوار می سازد.

قرنیز

قرنیز چوبی

این نوع قرنیز در فضاهایی که جنس کف آنها از چوب یا به اصطلاح پارکت است کاربرد دارد و بهتر است جنس چوب قرنیز و چوب پارکت کف یکسان باشد. ارتفاع این نوع قرنیز بین 6 تا 10 سانتیمتر می باشد.

قرنیز pvc

این نوع قرنیز در فضاهایی که کف آنها سرامیک ، سنگ و یا لمینت است کاربرد بسزایی دارد ، در دو حالت اول بهتر است رنگ قرنیز در تضاد با کف باشد و در صورتی که کف لمینت شده است بهتراست با آن همرنگ باشند . ارتفاع این نوع قرنیز نیز بین 6 تا 10 سانتی متر می باشد.

انواع ابعاد قرنیز

  • قرنیز 7 سانتی
  • قرنیز 9 سانتی
  • قرنیز 11 سانتی
  • قرنیز 15 سانتی

 

بیشتر

قرنیز 

جستجوی پیشرفته
فیلترهای فعال:
    عرض